Motorfiets BMW K1600 GT met kenteken 47-MB-XJ uit 2012 van het Team Verkeer van de Politie Regionale Eenheid Den Haag, 2012-2020

De vaste bestuurder van de motorfiets was Johan Vink, motorrijder C en kerninstructeur MEOS & ANPR.
De motorfietsen van het type BMW K1600 bij de politie worden vervangen door motorfietsen van het type BMW R1250 RT.

De motorfiets is voorzien van de in 2019 gewijzigde OOV-striping.
Hulpverleningsvoertuigen van de overheid krijgen vanaf 16 april 2019 een nieuw uiterlijk om nog beter zichtbaar te zijn.
De bekende strepen van politie, brandweer en ambulance, ook wel striping Openbare Orde en Veiligheid (OOV-striping) genoemd, worden vernieuwd. Daardoor zijn de strepen ’s nachts nog duidelijker te zien. Ook de OOV-striping op voertuigen van de Koninklijke Marechaussee, Reddingsbrigade Nederland, Veiligheidsregio’s en Defensie wordt aangepast.
Het huidige ontwerp van de OOV-striping dateert uit 1993. Inmiddels zijn er folies die het licht vooral ‘s nachts beter reflecteren waardoor de strepen in het donker nog duidelijker zichtbaar zijn. De strepen worden daarnaast tweemaal zo breed en wat hoger geplaatst. Dit sluit beter aan bij het ontwerp van de moderne voertuigen, die ronder en breder van vorm zijn dan oudere modellen. Verder zijn twee kleuren verhelderd. De roodoranje streep van politie en Marechaussee wordt rood, net als van de ambulance, en de Marechaussee krijgt een iets aangepaste tint blauw.

De motorfiets is bovendien beplakt met reflecterende contourstrepen op alle witte verfvlakken van spatbord, brandstoftank en koffers voor een nog betere zichtbaarheid. Op de beide zijkoffers zijn ook het duotone (blauw en goudkleurig) politie woord- en beeldmerk en het politiemotto <<waakzaam en dienstbaar>> aangebracht.

Deze motorfiets is onder meer ingezet voor begeleidingsritten bij staatsbezoeken, wielerwedstrijden en de begeleiding van de slachtoffers van de MH17-ramp vanaf het vliegveld Eindhoven naar de Korporaal Van Oudheusdenkazerne in Hilversum, waar het LTFO werkte aan de identificatie van de slachtoffers.